Ajou University repository

회분 증류에서의 조업시간 비교 연구
  • 김태경
Citations

SCOPUS

0

Citation Export

DC Field Value Language
dc.contributor.advisor주동표-
dc.contributor.author김태경-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.other4705-
dc.identifier.urihttps://dspace.ajou.ac.kr/handle/2018.oak/7105-
dc.description학위논문(석사)--아주대학교 대학원 :화학공학과,2003-
dc.description.tableofcontentstest-
dc.language.isokor-
dc.publisherThe Graduate School, Ajou University-
dc.rights아주대학교 논문은 저작권에 의해 보호받습니다.-
dc.title회분 증류에서의 조업시간 비교 연구-
dc.typeThesis-
dc.contributor.affiliation아주대학교 일반대학원-
dc.contributor.department일반대학원 화학공학과-
dc.date.awarded2002. 2-
dc.description.degreeMaster-
dc.identifier.urlhttp://dcoll.ajou.ac.kr:9080/dcollection/jsp/common/DcLoOrgPer.jsp?sItemId=000000004705-
Show simple item record

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Total Views & Downloads

File Download

  • There are no files associated with this item.