Ajou University repository

김치의 발효 조절과 기능성 향상을 위한 니신 및 프로바이오틱스 이용에 관한 연구
  • 최민호
Citations

SCOPUS

0

Citation Export

DC Field Value Language
dc.contributor.advisor박연희-
dc.contributor.author최민호-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.other4136-
dc.identifier.urihttps://dspace.ajou.ac.kr/handle/2018.oak/14491-
dc.description학위논문(박사)--亞洲大學校 大學院 :生物工學,2004-
dc.description.tableofcontentstest-
dc.language.isokor-
dc.publisherThe Graduate School, Ajou University-
dc.rights아주대학교 논문은 저작권에 의해 보호받습니다.-
dc.title김치의 발효 조절과 기능성 향상을 위한 니신 및 프로바이오틱스 이용에 관한 연구-
dc.typeThesis-
dc.contributor.affiliation아주대학교 일반대학원-
dc.contributor.department일반대학원 생명과학과-
dc.date.awarded2004. 2-
dc.description.degreeMaster-
dc.identifier.urlhttp://dcoll.ajou.ac.kr:9080/dcollection/jsp/common/DcLoOrgPer.jsp?sItemId=000000004136-
Show simple item record

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Total Views & Downloads

File Download

  • There are no files associated with this item.